Home »Kwaliteit

Kwaliteit tot in het kleinste detail

Met meer dan 28 jaar ervaring hebben wij niet alleen kennis van het product maar ook van de toepassing. Wij adviseren al tijdens de ontwerpfase op basis van specifieke omstandigheden de meest geschikte oplossing. Tevreden klanten krijgen wij door alleen het beste te willen voor onze klanten en door kwaliteit te leveren. Naast een voorraadprogramma leveren wij voor veel toepassingen maatwerk.

Kwaliteit tot in het detail is bij ons vanzelfsprekend. Om vrijgekomen zuren bij productie optimaal te neutraliseren, worden de roestvast stalen afvoergoten en putten chemisch gebeitst door onderdompeling. Elk ETU product wordt gecontroleerd op waterdichtheid en maatvastheid voordat het de fabriek verlaat.

Geleverd wordt volgens geldende normen en richtlijnen, zoals EN 1253, EN 1433, EN 124, EN 1825, etc.

Vooruitdenken.jpg

 Maatcontrole.jpg

 

Service

Voor werkzaamheden in het werk kan een beroep worden gedaan op ervaren lassers en monteurs. Zo komt het voor dat in bestaande werken laswerk nodig is voor bijvoorbeeld de aansluiting op bestaande goten en putten. Ook de plaatsing, installatie of ingebruikstelling van bijvoorbeeld stootplinten, hygiënesluizen en hef-/kiepinstallaties kan door ons verzorgd worden.

SERVICE.jpg

 
 

Ondersteuning

Naast persoonlijke ondersteuning bieden wij ter ondersteuning van ontwerp en uitvoering besteksteksten en detailtekeningen in CAD en PDF.

Ondersteuning.jpg

 

Milieu

Hoginox is zich bewust van haar taak een bijdrage te leveren aan een schoner milieu. Via ClimateCare investeren wij in projecten die helpen de wereldwijde CO2 uitstoot te verminderen en te voorkomen. Door onder andere te investeren in duurzame technologieën wordt de uitstoot van ons kantoor en de gereden kilometers van ons wagenpark 100% gecompenseerd.

Hoginox maakt gebruik van de optie van onze vervoerders zoals UPS de CO2 uitstoot ontstaan door zendingen aan klanten te compenseren.

ClimateCare.jpg

 
Print

Contact
Meerheide 60a
Postbus 105
5520 AC Eersel
T +31 (0)497 - 78 68 10
F +31 (0)497 - 78 68 19
E info@hoginox.nl